Lajme

Projekti i Ndërmarrjes Publike Banesore për investim në renovim të hyrjeve të ndërtesave shumëbanesore në Prishtinë po vazhdon

 

Projekti i Ndërmarrjes Publike Banesore për investim në renovim të hyrjeve të ndërtesave shumëbanesore në Prishtinë po vazhdon. Deri më tani ky projekt ka pranuar rreth 200 kërkesa ndërsa ka investuar dhe është duke i mirëmbajtur më shumë se 100 hyrje të ndërtesave të kryeqeytetit.

 

Drejtoni edhe ju kërkesën tuaj në Ndërmarrjen Publike Banesore në mënyrë që hyrja juja të jetë model për pastërti rregull dhe siguri. Kërkesat janë të larta andaj ju lusim që të aplikoni sa më parë në mënyrë që të përfitoni të parët.

 

Kërkesën për aplikim mund ta gjeni në vegzën në vijim: http://npbanesore.com/wp-content/uploads/2019/04/1a.-Kerkese-per-renovimin-dhe-mirembajtjen-e-nderteses-ne-bashkepronesi.pdf

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.