Lajme

Rregull e rend në secilin kënd

Rregull e rend në secilin kënd ?

Ekipet tona të Urgjencës dhe ato të Mirëmbajtjes vazhduan edhe sot riparimin e rrugëve, mbylljen e gropave dhe renovimin e mirëmbajtjen e ndërtesave shumëbanesore ??‍♀️??‍♂️?

Dita ditës Prishtina po bëhet ?!

Rregull e rend në secilin kënd ?Ekipet tona të Urgjencës dhe ato të Mirëmbajtjes vazhduan edhe sot riparimin e rrugëve, mbylljen e gropave dhe renovimin e mirëmbajtjen e ndërtesave shumëbanesore ??‍♀️??‍♂️?Dita ditës Prishtina po bëhet ?!

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Wednesday, 13 May 2020

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.