Lajme

Rreth 7,000 klientë që ka Ndërmarrja nga Projekti i Mirëmbajtjes, ata të cilët nuk mundemi pa i veçuar janë klientët tanë nga diaspora

Rreth 7,000 klientë që ka Ndërmarrja nga Projekti i Mirëmbajtjes, ata të cilët nuk mundemi pa i veçuar janë klientët tanë nga diaspora ?

Klientët tanë të diasporës, as edhe një herë të vetme nuk mund të i shohësh apo i takosh pa të reflektuar atë energjinë e tyre pozitive dhe tejet optimiste ?

Ata janë falenderues ndaj NPB-së dhe ndaj banorëve të tjerë për organizimin dhe bashkëpunimim rreth Projektit për Renovimin dhe Mirëmbajtjen e hyrjeve ??‍♀️??

Një ndër ta, e të cilin me dashje po e veçojmë sot, është klienti ynë, banor në rrugën “Nurije Zeka”në Qendër të Prishtinës, i cili sot ka kryer pagesën vjetore për mirëmbajtjen e hyrjes së tij ☺

Ne jemi tejet falenderues dhe shumë të lumtur që kemi klientë që falë bashkëpunimit dhe gatishmërisë që kanë, punën tonë të lodhshme dhe të përditshme na e përkthejnë në vullnet dhe energji për të vazhduar tutje ?
Së bashku për një jetesë më të mirë ?

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.