Lajme

Rreth shërbimeve të reja që NPB ofron për qytetarët, ju ftojmë ta ndiqni kronikën e përgatitur nga emisioni “038”

" height="315" width="560" allowfullscreen="" frameborder="0">

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.