Lajme

Rrite jetëgjatësinë e ndërtesës tende

Me Projektin tonë për Renovim dhe Mirëmbajtje, përveç që rritet jetëgjatësia e ndërtesës, ju bëhet edhe rregullimi i imazhit të brendshëm dhe të jashtëm të hyrjes suaj 🏡🙂

Me vetëm 6 euro në muaj për hyrjet pa ashensor dhe 10 euro në muaj për hyrjet me ashensor, ju bëheni pjesë e Projektit tonë 🤗

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.