Lajme

Rrjetat rrethuese të Parkut të Tokbashqës po freskohen me ngjyrë të re.

Rrjetat rrethuese të Parkut të Tokbashqës po freskohen me ngjyrë të re. Ekipet tona të Urgjencës 🚧👷 po përkujdesen për terrene të pastra dhe të sigurta loje. 🤾⛹️

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.