Lajme

Rrjeti primar për biçikleta në kryeqytetin tonë po rritet

Rrjeti primar për biçikleta në kryeqytetin tonë po rritet

Sot bashkë me Drejtorinë e Shërbimeve Publike po i vendosim pengesat në shtegun e biçikletave tek rruga ”Muharrem Fejza”. ?‍♀️

Prishtina urbane ka nevojë për më shumë shtigje për biçikleta e trotuare për këmbësore që mundësojnë lëvizjen e lirё tё qytetarëve dhe për më pak vetura që ndotin ambientin çdo ditë. ?

Po punohet çdo ditë që të lirohen hapësirat e dedikuar për këmbësor dhe shtigjet për biçikleta ⛔️

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.