Lajme

Rrokaqiejtë simbolizojnë unitetin dhe krenarinë qytetare

Rrokaqiejtë simbolizojnë unitetin dhe krenarinë qytetare 🏬

Duke qenë se rrokaqiejtë kanë numër më të madh të banorëve në bashkëjetesë, për të ruajtur vlerën estetike dhe integritetin e tyre duhet angazhim i madh 🏗️

Falë angazhimit dhe vendosshmërisë së banorëve, këta rrokaiqejë sot janë hyrje model në lagje 😊 Organizimi dhe vullneti i treguar nga banorët janë shembull i aktivizmit qytetar dhe përkushtimit që secili nga ne duhet të ketë për pronën e përbashkët. 🌳

Me renovimin dhe mirëmbajtjen e duhur, pamja brenda këtyre rrokaqiejve tashmë është krejtësisht ndryshe 🤗
Rrokaqiejtë përveçse i bëjnë qytetet më të përballueshme, rrisin kapitalin social dhe kreativ të qytetit 🙂

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.