Lajme

Rrugë të pastër dhe pa gropa në secilën lagje

Rrugë të pastër dhe pa gropa në secilën lagje 🙂

Duke pasur prioritet investimet dhe intervenimet e vogla infrastrukturore në çdo lagje, Urgjenca po vazhdon mbylljen e gropave në të gjitha rrugët e Prishtinës 👷‍♂️🚧

#Prishtinapobëhet

URGJENCA – Qendër

Rrugë të pastër dhe pa gropa në secilën lagje 🙂Duke pasur prioritet investimet dhe intervenimet e vogla infrastrukturore në çdo lagje, Urgjenca po vazhdon mbylljen e gropave në të gjitha rrugët e Prishtinës 👷‍♂️🚧#Prishtinapobëhet

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Friday, 22 May 2020

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.