Lajme

Rrugë të pastër dhe pa gropa në secilën lagje

Rrugë të pastër dhe pa gropa në secilën lagje 🙂

Edhe sot, Urgjenca e NPB-së ka vazhduar investimet dhe intervenimet e vogla por me rëndësi të madhe, në lagjet e Prishtinës??‍♀️?

Qytetit tonë, ditë pas dite po i reduktohen problemet e infrastrukturës rrugore☺

#rriNshpi

Urgjenca – Sanimi i gropave

Rrugë të pastër dhe pa gropa në secilën lagje 🙂 Edhe sot, Urgjenca e NPB-së ka vazhduar investimet dhe intervenimet e vogla por me rëndësi të madhe, në lagjet e Prishtinës??‍♀️?Qytetit tonë, ditë pas dite po i reduktohen problemet e infrastrukturës rrugore☺#rriNshpi

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Tuesday, 5 May 2020

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.