Lajme

Ruajtja e një mjedisi të pastër është një domosdoshmëri absolute

Ruajtja e një mjedisi të pastër është një domosdoshmëri absolute. Ndonjëherë mund të duket si përpjekje e kushtueshme, por rezultati final tejkalojnë çdo kosto.

Me Ndërmarrjes Publike Banesore për vetëm 6 euro në muaj ju mund të përfitoni shërbimet e Projektit për Renovim dhe Mirëmbajtje në hyrjen tuaj.

Bëhu pjesë e projektit duke kontaktuar në numrin: 038 606 670 dhe 0800 11 672, ose edhe përmes e-mailit tonë: mirembajtja@npbanesore.com

Pastërti, Rregull dhe Siguri

Ruajtja e një mjedisi të pastër është një domosdoshmëri absolute. Ndonjëherë mund të duket si përpjekje e kushtueshme, por rezultati final tejkalojnë çdo kosto. Me Ndërmarrjes Publike Banesore për vetëm 6 euro në muaj ju mund të përfitoni shërbimet e Projektit për Renovim dhe Mirëmbajtje në hyrjen tuaj.Bëhu pjesë e projektit duke kontaktuar në numrin: 038 606 670 dhe 0800 11 672, ose edhe përmes e-mailit tonë: mirembajtja@npbanesore.com

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Thursday, 5 December 2019

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.