Lajme

Shembull për: Pastërti, Rregull dhe Siguri

Pastërti, Rregull dhe Siguri.

Mirëmbajtja dhe riparimi janë pjesë shumë e rëndësishme në çdo jetë të ndërtesës. Ndërtesa duhet të mirëmbahet në mënyrë që të ruaj vlerën e vet të pasurisë.Kështu ndërtesa do të vazhdojë të përmbushë funksionin e saj dhe do t’i japë komoditetin qiramarrësit dhe banorit në ndërtesë.Bëhu pjesë e Projektit tonë që hyrja juaj të bëhet model për: Pastërti, Rregull dhe Siguri.

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Tuesday, 19 November 2019

Mirëmbajtja dhe riparimi janë pjesë shumë e rëndësishme në çdo jetë të ndërtesës. Ndërtesa duhet të mirëmbahet në mënyrë që të ruaj vlerën e vet të pasurisë.

Kështu ndërtesa do të vazhdojë të përmbushë funksionin e saj dhe do t’i japë komoditetin qiramarrësit dhe banorit në ndërtesë.

Bëhu pjesë e Projektit tonë që hyrja juaj të bëhet model për: Pastërti, Rregull dhe Siguri.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.