Lajme

Shpejt dhe me cilësi të lartë

Sot ekipet tona të Urgjencës me kërkesë të Komunës së Prishtinës, vazhduan me shtrim të kubëzave në rrugët e lagjes Dodona ??‍♂️??‍♀️

Shpejt dhe me cilësi të lartë, me fokus të përmbushjes së nevojave të tanishme dhe të përditshme të qytetarëve të Prishtinës ?

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.