Lajme

Shpejt e lirë, paguaj mirëmbajtjen PA PROVIZION!

Falë Bashkëpunimit të Ndërmarrjes Publike Banesore me Postën e Kosovës, MoneyGram Kosova & Moneta, Vllesa Ria – Co dhe Wester Union, tani ju mund të paguani mirëmbajtjen e hyrjes tuaj PA PROVIZION atë në çdo pikë të tyre dhe në secilën lagje të Komunës së Prishtinës.

Për çdo ankesë, këshillë apo edhe sugjerim mos hezitoni të na kontaktoni në numrin tonë pa pagesë: 0800 11 672 si dhe në numrin: 038 606 670.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.