Lajme

Siguri, rregull dhe pastërti

Mirëmbajtja e rregullt përveç që parandalon papastërtinë dhe i jep rregull hyrjes suaj, përmirëson edhe cilësinë e ajrit ??!

Bëhu pjesë e Projektit të Ndërmarrjes Publike Banesore dhe Komuna e Prishtinës për t’a bërë hyrjen tuaj model për: siguri, rregull dhe pastërti.

Bëj zgjedhjen e duhur ?!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.