Lajme

Strehimorja e fëmijëve me më shumë përkrahje

Strehimorja e fëmijëve me më shumë përkrahje

Strehimoren e fëmijëve “Shpresa dhe Shtëpitë e Fëmijëve në Kosovë”, e cila është e themeluar me qëllim të ofrimit të strehimit të përkohshëm për fëmijë të abuzuar dhe keqtrajtuar, fëmijë që janë viktima të dhunës në familje, pa përkujdesje prindërore, të neglizhuar dhe fëmijë të trafikimit.

Kjo strehimore aktualisht nuk plotëson nevojat dhe kërkesat optimale.

Vlen të theksohet se kjo lloj e strehimores është e vetmja në Kosovë, dhe si e tillë është tejet e rëndësishme që të funksionojë në suaza normale, për të cilën ne jemi të përkushtuar të kontribuojmë.
Zyra për Rigjenerim Urban në NPB ka realizuar vetëm projektimin e këtij objekti.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.