Lajme

Sukseset ndërkombëtare të radhës të arkitektëve të NPB-së

Kësaj radhe projekti ynë për dizajnimin e hapësirave publike në lagjen Ulpiana, është vlerësuar dhe publikuar nga faqja më prestigjioze e Arkitekturës në botë ArchDaily.

Në këtë artikull, ndër të tjera, theksohet se gjatë dizajnimit të hapësirave publike është e rëndësishme të përdoren metoda që u përshtaten konteksteve të ndryshme si Metoda Taktike. Këto metoda janë treguar shumë efektive në formësimin e mjediseve urbane, jo vetëm financiarisht por edhe gjatë ekzekutimit. Një shembull adekuat i përdorimit të këtyre metodave është projekti i NPB-së FOUN’TA’SY në lagjen Ulpiana në Prishtinë.

Për të lexuar më shumë rreth projektit shihni linkun në vazhdim:

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.