Lajme

Takim me kryepunëtorët e grupeve që janë të angazhuar në renovimin e hyrjeve shumë-banesore

Takim me kryepunëtorët e grupeve që janë të angazhuar në renovimin e hyrjeve shumë-banesore

Diskutuam për mbarëvajtjen e punëve në hyrje dhe performancen e grupeve që janë të angazhuara në renovimin e hyrjeve kolektive në Komunën e Prishtinës.

Në kuadër të këtij diskutimi është theksuar dinamika e punëve gjatë gjashtë mujorit të parë të vitit, me zotimin që do të vazhdoj dhe do të rritët dinamika e kryerjes së punëve në hyrjet e përbashkëta shumë-banesore.

Me disiplinë dhe vendosmëri për të punuar edhe më tutje, deri në arritjen e objektivave.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.