Lajme

Takimet sy më sy me qytetarët rrisin besimin karshi NPB-së

Në mënyrë që të bëjmë ofrim sa më të mirë të shërbimeve tona, që kërkesat dhe nevojat e klientëve të përmbushen dhe menaxhohen siç është më së miri, duhet të përpiqemi që të kuptojmë qartë nevojat dhe kërkesat e klientëve tanë 😊

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.