Lajme

Takimet sy më sy me qytetarët rrisin besimin karshi NPB-së

Takimet sy më sy me qytetarët rrisin besimin karshi NPB-së, si dhe kontribuojnë në rritjen e cilësisë së ofrimit të shërbimeve tona 😊

Zyrtarët tanë të Departamentit për Komunikim dhe Media 👩🏻‍🦱👨🏻‍🦱, angazhohen që ky bashkëpunim i ndërsjellët mes NPB dhe qytetarëve të jetë i shëndoshë dhe i qëndrueshëm 😊

#përqytetarët

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.