Lajme

Takohet Bordi i Drejtorëve të Ndërmarrjes Publike Banesore

Bordi i Drejtorëve të Ndërmarrjes Publike Banesore i përberë nga Lazer Ndrecaj, Liridon Latifi, Shqipe Breznica , Nexhat Kryeziu dhe Hasrete Canolli  mbajti mbledhjen e radhës.

Në mbledhjen e parë të Bordit për vitin 2017 u shqyrtuan dhe u miratuan draft Raporti për Komisionin Qendror të regjistrimit vjetor të vitit 2016 si dhe Draft Raporti tremujor tetor- dhjetor për vitin 2016.

Çështje më rëndësi që u diskutuan gjatë kësaj mbledhje janë edhe lëndët për “Euroing”dhe “Lesna”.

U shqyrtua dhe miratua Projekt propozimi lidhur me aktivitetin e Divizionit të Mirëmbajtjes.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.