Lajme

Tash është mundësia që edhe hyrja juaj të bëhet model

Tash është mundësia që edhe hyrja juaj të bëhet model për: pastërti, rregull dhe siguri. Andaj ju ftojmë që të bëheni pjesë e projektit për renovim dhe mirëmbajtje duke drejtuar kërkesën tuaj në Ndërmarrjen Publike Banesore.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.