Lajme

Të ecim dhe të çiklojmë

Blerta së bashku me disa nga kolegët e saj, kanë vendosur që të çiklojnë për dalje nga puna në terren.
Bashkangjitu edhe ti.

Të ecim dhe të çiklojmë. Ta bëjmë qytetin më të jetueshëm. Në 2019, “Ec me ne!”.

Blerta together with her colleagues have decided to cycle for going out in terrain.
Join us.

Make your city walkable and bikeable. Make your city liveable. In 2019 “Walk with us!”

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.