Lajme

Telegram ngushëllimi!

Me pikëllim dhe dhembje të madhe e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të kolegut tonë Shaban Gashi. Ai me punën, angazhimin dhe përkushtimin e tij ka dhënë kontribut të madh për Ndërmarrjen Publike Banesore, veçanërisht në fushën e financave.

Ndërmarrja Publike Banesore u shpreh ngushëllime familjes, kolegëve dhe të gjithë atyre që e njohën. Shabanin do ta përkujtojmë gjithnjë si një koleg shumë punëtor, bashkëpunues dhe të dashur me të gjithë.

Varrimi i të ndjerit bëhet sot, në ora 15:00, të varrezat në Dragodan.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.