Lajme

TELEGRAM NGUSHËLLIMI

Sot me pikëllim të thellë morëm lajmin për ndarjen nga jeta e kolegut dhe shokut tonë Rrahim Stublla.

Rrahimi ishte pjesë e ekipës së Projektit të Mirëmbajtjes, në të cilin dha një kontribut të jashtëzakonshëm.

Ndërmarrja Publike Banesore shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes, kolegëve dhe të gjithë atyre që e njohën!
Rrahimin do ta përkujtojmë gjithmonë si një koleg e shok shembull për punën, mirësinë dhe urtësinë e tij.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.