Lajme

Telegram ngushëllimi!

Telegram ngushëllimi!

Me pikëllim dhe dhembje të madhe e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të kolegut tonë Qazim Hoxha. Ai me punën, angazhimin dhe përkushtimin e tij ka dhënë kontribut të madh për Ndërmarrjen Publike Banesore, veçanërisht në fushën e Prokurimit.

Ndërmarrja Publike Banesore u shpreh ngushëllime familjes, kolegëve dhe të gjithë atyre që e njohën. Qazimin do ta përkujtojmë gjithnjë si një koleg shumë punëtor, bashkëpunues dhe të dashur me të gjithë.

Varrimi i të ndjerit bëhet sot, në ora 16:00, në fshatin Marali të Malishevës.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.