Lajme

Tërmetet e fundit nuk kanë tronditur vetëm Shqipërinë.

Tërmetet e fundit nuk kanë tronditur vetëm Shqipërinë. E në ditë të vështira si këto, solidariteti na bëhet të gjithëve detyrë.

Bordi i Drejtorëve i Ndërmarrjes Publike Banesore ka vendos që të i ndihmojë familjet e prekura nga kjo fatkeqësi duke ndarë 10 mijë euro për ndërtimin e banesave/shtëpive të tyre të reja.

Duke shprehur ngushëllimet dhe lutjet më të sinqerta për familjet e viktimave dhe në mbështetje të lënduarve dhe atyre të mbetur pa strehë, stafi ynë duke parë nevojën e ndihmës për barna, gjëra higjienike dhe batanije, ka nisur sot ndihma për fshatrat e tjera të prekura nga fatkeqësia.

“Fuqia shëruese e madje edhe shkëmbimi më mikroskopik me dikë që di saktësisht se çfarë po flisni sepse ajo e ka provuar atë gjë gjithashtu, nuk mund të mbivlerësohet.” Cheryl Strayed

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.