Lajme

Thuhet që nëse e fillon javën mbarë, mbarë edhe e përfundon

https://www.facebook.com/npbanesore/videos/293050462518993

Thuhet që nëse e fillon javën mbarë, mbarë edhe e përfundon ?
Në videon më poshtë gjeni një kronikë të shkurtër të punëve të përfunduara nga NPB gjatë kësaj jave ?

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.