Lajme

TIKA dhe Komuna e Prishtinës shpërndajnë 370 pako ushqimore për familjet në nevojë

Shumë vullnetarë të NPB i’u bashkuan sot ftesës së Agjencionit Turk për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) dhe Komunës së Prishtinës në shpërndarjen e 370 pakove ushqimore për familjet në nevojë.

Shpërthimi i pandemisë globale të korona virusit, bëri që shumë familje të ballafaqohen me vështirësi në përmbushjen e kushteve minimale të jetesës, duke shtuar nevojën për ndihma, solidaritet dhe bashkëpunim mes vendeve dhe njerëzve.

Ne falënderojmë përzemërsisht vullnetarët tonë! Me solidaritetin dhe modestinë tuaj jeni shembulli më i mirë i komunitetit.

#sëbashku do ta tejkalojmë edhe këtë sfidë!

#rriNshpi?

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.