Lajme

Transformo hyrjen tënde duke u bërë pjesë e Projektit për Renovim dhe Mirëmbajtje

Transformo hyrjen tënde duke u bërë pjesë e Projektit për Renovim dhe Mirëmbajtje të Ndërmarrjes Publike Banesore!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.