Lajme

Urgjenca e NPB ka filluar me intervenime rrugore në kryeqytet

Urgjenca e NPB ka filluar me intervenime rrugore në kryeqytet ???

Sot ekipet tona, në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës, kanë sanuar gropat në rrugën “Mic Sokoli” të lagjes Kodra e Trimave ?

Mënyra më e mirë e përmbushjes së nevojave të qytetarëve të Prishtinës bëhet përmes partneritetit dhe bashkëpunimit ?
#qytetnecdolagje

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.