Lajme

Urime dita e fëmijëve

Fëmijëria është koha më çmuar e imagjinatës, shumëllojshmërisë së ngjyrave dhe lojërave të gëzueshme e të hareshme!

Ndërmarrja Publike Banesore i uron të gjithë fëmijëve 1 Qershorin, festën e cila vë në pah gëzimin dhe harenë!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.