Lajme

Urime festa e Kurban Bajramit.

Ndërmarrja Publike Banesore uron gjithë besimtarët myslimanë për festën e Kurban Bajramit.

Shëndet, mbarësi e çdo të mirë për secilin!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.