Lajme

URIME FITËR BAJRAMI!

Ndërmarrja Publike Banesore ju uron të gjithë besimtarëve myslimanë festën e Fitër Bajramit.

Ndërsa atyre që kanë agjëruar Zoti u pastë pranuar lutjet dhe veprat e mira!

Solidariteti e barazia mbizotërofshin në shtëpitë tuaja!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.