Lajme

Urime Pashkët për të gjithë besimtarët e Krishterë.

Pashkët janë simbol i shpresës, ringjalljes dhe jetës së re.
Ndërmarrja Publike Banesore uron që këto Pashkë të ringjallin shpresën për ditë më të mira, por edhe të shtojnë zemërgjerësinë, tolerancën, respektin dhe dashurin mes nesh!

Urime e për shumë mot Pashkët!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.