Lajme

Vazhdojmë me punë të mira në hyrje, në rrugë e në çdo lagje.

#qytetnëçdolagje

Vazhdojmë me punë të mira në hyrje, në rrugë e në çdo lagje. #qytetnëçdolagje

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Wednesday, 6 May 2020

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.