Lajme

Vazhdojmë me punë të mira të Urgjencës

Vazhdojmë me punë të mira të Urgjencës ?
Shpejt dhe me cilësi të lartë, në fokus të përmbushjes së nevojave të tanishme të shoqërisë ??

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.