Lajme

VAZHDON PROCESI I DEZINFEKTIMIT TË NDËRTESAVE KOLEKTIVE

VAZHDON PROCESI I DEZINFEKTIMIT TË NDËRTESAVE KOLEKTIVE

Ndërmarrja Publike Banesore në bashkëpunim me Komuna e Prishtinës po vazhdon fazën e dytë të dezinfektimit të ndërtesave me administrim në Prishtinë.

Poashtu, vazhdon vendosja e dezinfektuesve të duarve dhe udhëzuesve për marrjen e masave mbrojtëse ndaj COVID -19, në secilën ndërtesë të dezinfektuar.

Falenderojmë të gjitha ekipet në terren për përkushtimin dhe punën e palodhshme në këtë kohë, në krijimin e ambienteve të pastra dhe të sigurta për banorët e Prishtinës.

#rriNshpi

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.