Lajme

Vendim për zgjedhjen e katër anëtarëve të Bordit të drejtorëve

Komisioni Komunal i Aksionarëve të “Ndërmarrja Publike Banesore” Sh. A. ka marrë vendim për zgjedhjen e katër anëtarëve të Bordit të drejtorëve.

Të përzgjedhurit janë si në vijim:
Lendita Mekuli Myderrizi
Arbnora Jashanica
Xhevdet Leci
Bekim Pireva.

NPB falënderon të gjithë pjesëmarrësit në këtë konkurs e në veçanti Ambasadën Britanike dhe përfaqësuesit e rrjetit për gazetari hulumtuese BIRN për mbështetjen e dhënë në mbarëvajtjen dhe transparencën e këtij procesi.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.