Lajme

Vendosja e shenjëzimit dhe udhëzimeve të përdorimit në ashensorët e ndërtesave që mirëmbahen nga NPB.


Po vazhdon vendosja e shenjëzimit dhe udhëzimeve të përdorimit në ashensorët e ndërtesave që mirëmbahen nga NPB. Këto masa janë të mirëfillta për të garantuar përdorimin e sigurt të ashensorëve✋️📌
Përdorimi i kujdesshëm i ashensorëve sipas këtyre udhëzimeve kontribuon në sigurinë dhe jetëgjatësinë e ashensorëve.
Falenderojmë banorët për bashkëpunimin në zbatimin e udhëzimeve🤝🏢

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.