Lajme

Zyrtarizohet themelimi i qendrës “Drop In”

Zyrtarizohet themelimi i qendrës “Drop In”

Kryeshefi Ekzekutiv, Hajdar Hoxha, së bashku me Kryetarin e Prishtinës, Shpend Ahmeti dhe Drejtorin e Drejtorisë së Mirëqenies Sociale, Dren Kukaj, pritën sot në takim Arbër Nuhiun nga Csgd Kosovo dhe Blert Morinën nga Cel Kosovo, për të zyrtarizuar themelimin e Qendrës për nevojat e komunitetit LGBTI.

Qendra “Drop In” do t’i shërbej komuniteti LGBTI duke ofruar ndihmë ligjore në rast të shkeljes së të drejtave të pjesëtarëve të këtij komuniteti me avokat falas por edhe ndihmë psiko-sociale.

NPB bashkë dhe Komuna e Prishtinës do të qëndrojnë në mbështetje të këtij komuniteti me punë e projekte tjera konkrete ??.

Prishtina është e secilit!

#ShpiPRkrejt

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.